Avís | Aviso

=> Versió en català (la primera part de l'entrada)

=> Versión en castellano (a continuación del texto catalán)

dijous, 24 de març de 2011

Forever young (4) --- Forever young (4)

[Entrada 51]

Forever young (4)


En Toni va tenir plena consciencia de la seva sexualitat quan estava a punt de fer 27 anys, tot i que n'havia tingut clars indicis molt abans, li va costar prendre’n consciència, d’acceptar la seva sexualitat tal com era. Durant la infantesa i la primera adolescència havia tingut problemes d’autoestima, però entre els 17 i els 19 anys havia aconseguit consolidar una bona autoestima i només els cursos de selectivitat de la universitat, la hi van fer trontollar temporalment. Va començar a prendre consciència de la mala educació rebuda y de les grans mentides de la societat occidental cap als 23. Als 63 veia que allò era el principi de la seva fi, començava a envellir, i aquell matí s'havia despertat tenint 15 anys, en un altre cos, i ara li deien Josep.

Sempre li havien agradat els homes més granats que no pas ell, més madurs. Amb els anys va acabar admetent a alguns més joves sempre que passessin dels 40. Els més joves no l'atreien.

Aquesta relació amb en Ramon li semblava una cosa de col•legials, massa convencional, massa allunyada de la ideologia que en Toni havia anat madurant al llarg de la seva vida. Temia fer mal a en Ramon, aquell noi tan tendre i afectuós, amb els seus plantejaments, era tant jovenet... Si segons com li podria haver fet d'avi! Però de moment no tenia opció, hauria de seguir, hauria refermar-se en el seu nou paper abans de mirar de fer canviar les coses.

Va anar allargant la seva suposada afonia mentre anava intentant situar-se en el seu nou rol. Dos dies després van guanyar la final del torneig interescolar. Els va tornar a sortir un partit rodó tot i que la victòria va ser només per dos a zero. Tan en Josep com en Ramon es van lluir, en Josep va ser l'estrella de l'atac i en Ramon de la defensa, a la porteria.

La nit de Nadal i tardes i vespres de Nadal i de Sant Esteve va sortir a fer el merda pel carrer amb tota la colla, però feia un fred de cagar-s'hi i com sempre van acabar a casa d'un d'ells jugant amb l'ordinador, a cartes o altres bestieses. En Ramon i ell no es van quedar sols en cap moment, només podien aprofitar anades al lavabo o moments per l'estil per petonejar-se i fer-se carícies impúdiques. Ni tan sols tornant a casa el dia de la final els van deixar sols ja que hi va anar tota la colla i van tornar tots junts i ja que tots volien estar amb les estrelles del partit: en Josep i en Ramon.

Van pensar que potser els dies de entre setmana podrien aprofitar la casa d'algun dels dos, però tampoc hi va haver sort. Tant la mare d'en Josep com la d'en Ramon feien vacances i no els van deixar sols. Cada nit en posar-se al llit a en Josep li venia una forta erecció, era com un reflex condicionat. El primer dia, després del partit de semifinals y d'estrenar-se sexualment amb en Ramon, va pensar que s'adormiria de seguida, però no podia, aquella trempera no el deixava... Va acabar masturbant-se més aviat amb pressa doncs tenia ganes d'adormir-se se sentia cansat. Els altres dies s'ho va prendre amb més ganes, intentant gaudir el màxim del seu cos, buscant aquell punt que li permetia allargar la palla, arribant quasi al plaer final sense arribar a escórrer-se, una espècie de multiorgasme que en Toni havia desenvolupat a la perfecció amb el seu antic cos. Aviat va controlar el cos d’en Josep com ho feia amb el seu. Els petons i carícies d'en Ramon durant el dia el mantenien a un bon nivell d'excitació sexual tot el dia, és a dir, que es passava el dia com una moto. A partir del quart dia va començar a masturbar-se cada matí abans de llevar-se, sempre amb calma buscant de produir-se el màxim plaer.

El dimarts, després Sant Esteve, la mare d'en Josep va dur-lo a urgències del CAP per allò de l'afonia. Com que l'espera s'allargava la mare el va deixar sol i a la sala d'espera i va anar a fer un encàrrec, només seran deu minuts, va dir. Poca estona després el van cridar, així que va entrar-hi tot sol. El va atendre un metge d'uns quaranta anys que en Toni el va trobar preciós. Era guapo i que estava bo tot i la inefable bata blanca a vegades oculta o dissimula la forma del cos. Només seure a la cadira confident de davant de la taula de despatx del doctor va començar a fantasiejar en tenir-hi relacions sexuals cosa que ràpidament el va posar.

- Què et passa? –li preguntar el metge després de les salutacions de rigor, de donar un cop d'ull a la fitxa mèdica d'en Josep, més ben dit a la pantalla de l'ordinador on se suposava que hi havia la seva fitxa mèdica i de demanar la corroboració del nom i l'edat.- Que et passa? – Va insistir. En Toni per un instant va témer que es referís a l'erecció, però de seguida es va adonar que li preguntava pel motiu de la visita.

El noi es va assenyalar la gola i va dir amb una veu tota enrogallada i a molt baix volum que no podia parlar per una afonia. En Toni se les havia empescat perquè la gola d'en Josep estigués ben vermella amb l'esperança de que colés que estava malalt. No havia a previst que podia fer la visita tot sol.

El metge li va fer obrir la boca per inspeccionar-li la gargamella. Se'l va estar mirant una bona estona. En Toni patia pensant que s'havia adonat de l'engany. Li mirà l'interior de les orelles i li va dir a en Josep: despulla't de cintura en amunt. I el noi ho va fer. Li va posar un termòmetre sota la llengua.

El va fer estar-se a peu dret mentre l'auscultava. Amb el contacte de les mans del metge a la seva pell, en Toni/Josep no va poder evitar una erecció que difícilment es podia dissimular. A més, li va semblar que el metge s'entretenia més del compte en cada una de les parts del seu pit i esquena que li tocava, llavors en Toni, gat vell en aquestes qüestions, en un mal dissimulat gest accidental va deixar caure la mà a sobre la bragueta del doctor on va detectar una erecció descomunal, va dir perdó, però només va retirar la mà lleugerament. De seguida va notar la pressió del penis del doctor a la seva mà. En Josep el va acariciar suaument, mentre el doctor se li posava al davant i li treia el termòmetre de la boca.

Mitja hora després en Toni/Josep sortia de la consulta amb una recepta per comprar un xarop i unes pastilles que el metge li havia assegurat que eren inofensives, amb l'ordre de que ell, en Josep, havia de començar a recuperar la parla l'endemà mateix si no volia que es descobrís la veritat, ja que no tots els metges eren com ell, li va dir. Aquell dia en Josep havia estat posseït pel metge i en Toni va tenir la certesa que era la primera vegada que un home prenia possessió del cos d'en Josep. En Josep també havia posseït el cos del metge, ja que aquell s'havia buidat de seguida i en Toni amb les seves habilitats amatòries havia aconseguit una segona escorreguda del doctor.

Va haver d'esperar encara més de deu minuts perquè tornés sa mare. Aquesta va tornar tota acalorada i nerviosa perquè havia hagut de fer cua mentre una pesada havia estat més de cinquanta minuts entretenint a la dependenta, no podia marxar perquè ja tancaven i li calia per aquella nit pel sopar que hi anava no sé qui. Quan va saber que ja havia estat atès va anar d'un pèl que no digués un renec, però es va controlar. En Toni li havia escrit a la llibreta el que el metge suposadament li havia dit. De fet ho havia fet mentre esperava que ella tornés. La mare el va acompanyar a la farmàcia on van comprar les medicines i van tornar cap a casa on en Josep va començar el tractament.

En Toni intentava asserenar-se del pànic que li produïa pensar que l'endemà no tindria més remei que començar a enraonar. Començaria una etapa molt més difícil ja que fàcilment podria posar la pota i ser descobert... Va començar a idear un nou estratagema, i si perdia la memòria?

Una abraçada.Forever young (4)


Toni tuvo plena conciencia de su sexualidad cuando estaba a punto de cumplir 27 años, aunque había tenido claros indicios mucho antes, le costó tomar conciencia de ello, aceptar su sexualidad tal como era. Durante la infancia y la primera adolescencia había tenido problemas de autoestima, pero entre los 17 y los 19 años había conseguido consolidar una buena autoestima y solamente los cursos de selectividad de la universidad, hicieron mella en ella temporalmente. Empezó a tomar conciencia de la mala educación recibida y de las grandes mentiras de la sociedad occidental hacia los 23. A los 63 veía que aquello era el principio de su fin, empezaba a envejecer, y aquella mañana se había despertado teniendo 15 años, en otro cuerpo, y ahora le llamaban Josep.

Siempre le habían gustado los hombres más hechos que él, más maduros. Con los años acabó admitiendo a algunos más jóvenes siempre que pasaran de los 40. Los más jóvenes no le atraían.

Esa relación con Ramon le parecía una cosa de colegiales, demasiado convencional, demasiado alejada de la ideología que Toni había ido madurando a lo largo de su vida. Temía hacer daño a Ramón, aquel chico tan tierno y cariñoso, con sus planteamientos, era tan joven... Si según como podría haber sido su abuelo! Pero de momento no tenía opción, debería seguir, debería afianzarse en su nuevo papel antes de tratar de hacer cambiar las cosas.

Fue alargando su supuesta afonía mientras iba intentando situarse en su nuevo rol. Dos días después ganaron la final del torneo interescolar. Les volvió a salir un partido redondo aunque la victoria fue sólo por dos a cero. Tanto en Josep como Ramon se lucieron, Josep fue la estrella del ataque y Ramon de la defensa, en la portería.

La nochevieja y tardes y noches de Navidad y de San Esteban salió a hacer el tonto por la calle con todo el grupo, pero hacía un frío de cagarse y como siempre acabaron en casa de uno de ellos jugando con el ordenador, a cartas u otras tonterías. Ramon y él no se quedaron solos en ningún momento, sólo podían aprovechar idas al baño o momentos por el estilo para besarse y hacerse caricias impúdicas. Ni siquiera cuando volvieron a casa el día de la final les dejaron solos ya que acudió todo el grupo y volvieron juntos y ya que todos querían estar con las estrellas del partido: Josep y Ramon.

Pensaron que quizá los días de entre semana podrían aprovechar la casa de alguno de los dos, pero tampoco hubo suerte. Tanto la madre de Josep como la de Ramon hacían vacaciones y no los dejaron solos. Cada noche al acostarse a Josep le venía una fuerte erección, era como un reflejo condicionado. El primer día, después del partido de semifinales y de estrenarse sexualmente con Ramón, pensó que dormiría enseguida, pero no podía, aquella erección no le dejaba... Acabó masturbándose más bien con prisa pues tenía ganas de dormir se sentía cansado. Los otros días se lo tomó con más ganas, intentando disfrutar al máximo de su cuerpo, buscando ese punto que le permitía alargar la paja, llegando casi al placer final sin llegar a correrse, una especie de multiorgasmo que Toni había desarrollado a la perfección con su antiguo cuerpo. Pronto controló el cuerpo de Josep como lo hacía con el suyo. Los besos y caricias de Ramon durante el día lo mantenían a un buen nivel de excitación sexual todo el día, es decir, que se pasaba el día como una moto. A partir del cuarto día comenzó a masturbarse cada mañana antes de levantarse, siempre con calma buscando de producirse el máximo placer.

El martes, después San Esteban, la madre de Josep le llevó a urgencias del CAP por aquello de la afonía. Como la espera se alargaba la madre lo dejó solo en la sala de espera y fue a hacer un encargo, sólo serán diez minutos, dijo. Al poco rato lo llamaron, así que entró solo. Le atendió un médico de unos cuarenta años que a Toni le pareció precioso. Era guapo y que estaba bueno a pesar de la inefable bata blanca a veces oculta o disimula la forma del cuerpo. Nada más sentarse en la silla confidente de delante de la mesa de despacho del doctor empezó a fantasear con tener relaciones sexuales con él lo que rápidamente le puso.

- ¿Qué te pasa? -Le preguntó el médico después de los saludos de rigor, de dar un vistazo a la ficha médica de Josep, mejor dicho en la pantalla del ordenador donde se suponía que estaba su ficha médica y de pedir la corroboración del nombre y la edad.- ¿Que te pasa? - Insistió. Toni por un instante temió que se refiriera a la erección, pero enseguida se dio cuenta de que le preguntaba por el motivo de la visita.

El chico se señaló la garganta y dijo con una voz completamente ronca y a muy bajo volumen que no podía hablar por una afonía. Toni se las había ingeniado para que la garganta de Josep estuviera muy roja con la esperanza de que colase que estaba enfermo. No había en previsto que podía hacer la visita solo.

El médico le hizo abrir la boca para inspeccionarle la garganta. Se la estuvo mirando un buen rato. Toni sufría pensando que se había dado cuenta del engaño. Le miró el interior de las orejas y le dijo a Josep: desnúdate de cintura para arriba. Y el chico lo hizo. Le puso un termómetro bajo la lengua.

Le hizo permanecer de pie mientras el auscultaba. Con el contacto de las manos del médico en su piel, Toni/Josep no pudo evitar una erección que difícilmente se podía disimular. Además, le pareció que el médico se entretenía más de la cuenta en cada una de las partes de su pecho y espalda que le tocaba, entonces en Toni, gato viejo en estas cuestiones, en un mal disimulado gesto accidental dejó caer la mano sobre la bragueta del doctor donde detectó una erección descomunal, dijo perdón, pero sólo retiró la mano ligeramente. Enseguida notó la presión del pene del doctor en su mano. Josep le acarició suavemente, mientras el doctor se le ponía delante y le sacaba el termómetro de la boca.

Media hora después Toni/Josep salía de la consulta con una receta para comprar un jarabe y unas pastillas que el médico le había asegurado que eran inofensivas, con el orden de que él, Josep, tenía que empezar a recuperar el habla al día siguiente si no quería que se descubriera la verdad, ya que no todos los médicos eran como él, le dijo. Ese día Josep había sido poseído por el médico y Toni tuvo la certeza de que era la primera vez que un hombre tomaba posesión del cuerpo de Josep. Josep también había poseído el cuerpo del médico, ya que aquel se había vaciado en seguida y Toni con sus habilidades amatorias había conseguido una segunda corrida del doctor.

Tuvo que esperar aún más de diez minutos para que volviera su madre. Esta volvió toda acalorada y nerviosa porque había tenido que hacer cola mientras una pesada había estado más de cincuenta minutos entreteniendo a la dependienta, no podía irse porque ya cerraban y lo necesitaba para esa noche para la cena que iba no sé quién. Cuando supo que ya había sido atendido faltó poco para que no dijera un taco, pero se controló. Toni le había escrito en la libreta lo que el médico supuestamente le había dicho. De hecho lo había hecho mientras esperaba a que ella volviera. Su madre le acompañó a la farmacia donde compraron las medicinas y volvieron a casa donde Josep empezó el tratamiento.

Toni intentaba serenarse del pánico que le producía pensar que al día siguiente no tendría más remedio que empezar a hablar. Empezaría una etapa mucho más difícil ya que fácilmente podría meter la pata y ser descubierto... Comenzó a idear una nueva estratagema, ¿y si perdía la memoria?

Un abrazo.

7 comentaris:

Bactéria. ha dit...

M'he possat super fort!! xD
Deu!! Sehhhhh xD
M'encanta la teva manera d'escriure ^^ ja saps que m'hi fico sempre ^^ Aveure si escriurs més relats com aquest perque ñam ñam xD
Dew
Mos veim ^^

El Indomable ha dit...

jajajaja,...

y, si se tranquiliza, si se serena un poquitin -porque,... no ha "parao", la criatura-, se dara cuenta de que, si esta en el cuerpo de Josep, TODAS las caracteristicas fisicas le pertenecen y responden perfectamente; asi pues, el aparato fonico, tambien.
Asi que, "tranqui"; puede ordenar el alma-cerebro de Toni pero, siempre hablara Josep.
Que copie el estilo de sus compañeros y, listo.

Pobrecito, no para; solo le falta tener un examen de fisica o quimica. Jajaja...

Por cierto; que morbazo la historia con el medico. ¿Habra "momento entrenador"?...

Genial.

Besos.

Thiago ha dit...

jaj el capítulo de hoy ha dado un giro tremendo, cari, jaj De una historia de posesión y misterio me ha parecido una peli de esas porno que tanto circulan de gays que van al médico y se lo follan.

La verdad es que yo con los médicos -tampoco he ido a muchos, pero no ha sido muy gratificante. No me han tocado medicos jovens y guapos y atractivos a los que poder insinuarme, y siempre han sido mayores y de esos que, efectivamente, miran mas a la pantalla del ordenador que a lo que le cuentas...

Pero pq si tiene todo de Josep, tiene tanto miedo a hablar? si tiene su cuerpo, su edad, sus cuerdas vocales, lo normal sería que hablara con su voz, aunque, en realidad, lo que cambiaría serían la bromas y las chorradas que dijera, jaja


Bezos.

Peace-for-ever ha dit...

Bactéria, home tampoc buscava provocar-vos, tot i que no em molesti fer-ho ;)

M'alegra que t'agradi, la història continua.
---

El Indomable, no s'ha d'oblidar que té por de ser descobert perquè ho ignora tot de la vida d'en Josep, passat, costums, activitats, amistats, el que se li permet i el que no... Però em sembla evident que no vol perdre el temps i vol gaudir de la vida a fons i no deixar passar ni una sola oportunitat. La segona vegada un ja va amb la lliçó apresa.
---

Thiago: Toni lo ignora todo sobre Josep, pasado, costumbres, gustos habitos, formas de pensar i de hacer las cosas, amistades, relaciones, actividades, que tiene prohibido y permitido... Si no quiere ser descubierto no puede hacer nada más que intentar no parecer raro, por tanto plantear una situación en que lo raro se admita como normal. Por otro lado creo que está claro que quiere disfrutar de esa segunda oportunidad a tope, no perderse ni una... Aunque no sé quien se folla a quien, quiero decir quien lleva la iniciativa, no quería se porno sino plantear lo que ha decidido hacer Toni en esa situación.
---

Muchas gracias por haber pasado y muy especialmente por el comentario.

Un abrazo.--- Traducción de los comentarios anteriores en catalán ---

Bactéria dijo...
Me he puesto super fuerte!! xD
Dios!! Sehhhhh xD
Me encanta tu manera de escribir ^^ ya sabes que me meto siempre ^^ A ver si escribes más relatos como este porque ñam ñam xD
Dios
Nos vemos ^^


Peace-for-ever dijo...

Bactéria, hombre tampoco buscaba provocaros, aunque no me moleste hacerlo ;)

Me alegra que te guste, la historia continua...
---

El Indomable, no hay que olvidar que tiene miedo a ser descubierto porque lo ignora todo de la vida de José, pasado, costumbres, actividades, amistades, lo que se le permite y lo que no... Pero me parece evidente que no quiere perder el tiempo y quiere disfrutar de la vida a fondo y no dejar pasar ni una sola oportunidad. La segunda vez uno ya va con la lección aprendida.
--- ------------------------------------------------- ---

gerardbcn ha dit...

Aquest Toni/Josep (Brent)no desaprofita les ocasions.
I en Ramón com queda?.
Viurà a la inòpia?
Jo anava a un metge jove i guapo, però em va durar poc temps. Llàstima!
Una abraçada...

Kotei ha dit...

Pero estas cosas ocurren de verdad? umm, será que no estoy muy atento y no me doy cuenta de lo que va pasando por el mundo cuando voy al medio, jaja

Un beso

Peace-for-ever ha dit...

gerarbcn, crec que has entès molt bé la idea de en Toni, aprofitar a fons totes les oportunitats... Potser que en Ramon no estigui preparat per entendre-ho, però...
---

Kotei: A mí tampoco me ha pasado, pero sé a quien le pasó. No sé si es cosa de estar más atento, de tener 15 años o de insinuarse un poco más.
---

Muchas gracias por pasar y muy especialmente por el comentario.

Un abrazo.


--- Traducción de estos últimos comentarios en catalán ---

gerardbcn dijo...

Este Toni/Josep (Brent) no desaprovecha las ocasiones.
¿Y Ramón como queda?.
¿Vivirá en la inopia?
Yo iba a un médico joven y guapo, pero me duró poco tiempo ¡Lástima!
Un abrazo...
27 de marzo de 2011 20:47


Peace-for-ever dijo...

gerarbcn: Creo que has entendido muy bien la idea de Toni, aprovechar a fondo todas las oportunidades... Puede que Ramon no esté preparado para entenderlo, pero...
--- ----------------------------------------- ---

Publica un comentari a l'entrada